Tarina - House of Horses
4354
page-template-default,page,page-id-4354,eltd-core-1.0.3,woocommerce-no-js,yith-wcan-free,ajax_leftright,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.16, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
ALKU

Mistä kaikki lähti?

 

 

Brändin perustaja muotisuunnittelija Irene Häggkvist innostui ratsastuksesta aikuisiällä ja pääsi näin tutustumaan kunnolla hevos- ja tallimaailmaan. Hän kiinnitti heti huomiota yhteen asiaan: ratsastajat kulkivat usein kovin tummissa vaatteissa ja pääsääntöisesti vaatteet noudattivat samaa tyylisuuntaa. Mistään ei myöskään löytynyt hevostarvike ja -vaatebrändiä, jonka suunnittelu olisi ollut suomalaista alkuperää. Vaatteet olivat hyvin teknisiä ja kaikki puhtaasti ratsastukseen suunniteltuja ja tarkoitettu käytettäväksi vain suorituksen aikana tai tallilla.

 

 

Irene sai idean suunnitella positiivisella energialla varustetun merkin ja malliston, joka poikkeaisi muista värimaailmaltaan, olisi käytännöllinen ratsastukseen mutta silti hyvin trendikäs sekä niin ihanan mukava päällä ettei tuotteita haluaisi ottaa pois päältään ollenkaan! Syntyi merkki House of Horses Helsinki ™, joka perustettiin vuonna 2016.

 

 

Irene on opiskellut muotia mm. Milanossa Italiassa, josta hän saakin inspiraationsa erilaisiin väreihin ja muodikkaisiin yksityiskohtiin. Rakastamme etenkin vaaleanpunaista ja pinkkiä, emmekä pelkää käyttää tuotteissamme muitakaan kirkkaita ja pirteitä värejä! Suomalaisuus näkyy etenkin tuotteiden käytännöllisissä ja funktionaalisissa ratkaisussa. Mukavuus on edelleen kaiken perusta. Meille on erityisen tärkeää, että jokainen tuotteemme on suunniteltu ja kehitetty Suomessa. Showroomimme sijaitsee Helsingissä.

 

 

Jokaisella meistä on se lempi huppari tai vaate, jonka haluaa aina mieluiten laittaa päälle koska siinä on vain niin ihana, mukava ja kotoisa olla. HoHin pyrkimys on olla juuri sinun lempivaatteesi!

 

 

Mallistomme laajenee ja kehitämme tuotteitamme jatkuvasti ympäri vuoden. Tyylimme on aina nuorekas ja raikas. Rakastamme ihania asiakkaitamme ja kuuntelemme heidän palautteitaan tarkasti.

 

 

Meillä on tällä hetkellä jälleenmyyjiä 13 eri maassa Euroopasta Australiaan saakka.

 

 

Voit seurata matkaamme ja HoH-heppatyttöjä ympäri maailmaa myös Instagramissa @houseofhorses_helsinki sekä hashtageilla

#houseofhorses #horsegirlandproudofit

 

SUUNNITTELIJA

Irene Mikaela Häggkvist on vuonna 1985 syntynyt suomalainen muotisuunnittelija. Hän on valmistunut Taiteiden Maisteriksi Lapin Yliopistosta sekä Milanon arvostetusta Istituto Marangonista (Master of Fashion Design). Vuonna 2009 Irene voitti Swarovskin järjestämän suunnittelukilpailun, jonka asut esiteltiin Milanossa, Pariisissa sekä Lontoossa. Irenen töitä on ollut esillä mm. Italian Voguessa, Suomen ja Italian Ellessä, Haute Couture Collezionessa sekä Wallpaperissa. Hän on suunnitellut myös korumalliston, tehnyt erilaisia projekteja useille yrityksille sekä luennoinut muodista ja muodin historiasta jo useiden vuosien ajan.

 

Irene itse aloitti ratsastuksen vasta aikuisiällä. Hänen omat hevosensa upea ja viisas oppimestari N.G. Cherokee ”Elmeri” sekä ukrainalainen puoliverinen Vavilon ”Vaavi” opettivat hänelle hurjasti ratsastuksesta ja koko hevosmaailmasta. Ensimmäinen hevonen Elmeri oli kisannut kouluratsastuksessakin aina Inter-tasolle asti.

 

”Elmeri oli karismaattinen herrasmieshevonen, jolle olen paljosta kiitollinen. Vaavi oli herkkä, erittäin älykäs ja kuvankaunis!”

 

Irenen henkilökohtaiset kokemukset ja koulutukset ratsastuksesta sekä muodista tekevät tuotteistamme ainutlaatuisia, erityisiä ja tarkkaan harkittuja.

Hoh uutiskirje

Liittymällä uutiskirjelistalle saat tietoa uusista tuotteista sekä tarjouksista nopeasti ja helposti.
Sähköpostiosoite
Etunimi
Sukunimi
Secure and Spam free...