Tarina - House of Horses
89
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-89,eltd-core-1.0.3,woocommerce-no-js,yith-wcan-free,ajax_leftright,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.16, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
TARINA VIDEONA
TARINA

House of Horses on uusi ratsastusbrändi suomalaista designia. Malliston suunnittelija Irene Mikaela Häggkvist on suomalainen suunnittelija, joka halusi tuoda ratsastusmaailmaan uudentyyppisen brändin. Fresh, functional, fashionable and fun ovat ydinsanoja, jotka parhaiten kuvaavat House of Horses -maailmaa. HoH-malliston vaatteet sopivat sekä tallille että vapaa-aikaan. Irene on opiskellut muotia mm. Milanossa Italiassa, josta hän saa inspiraationsa väreihin ja muodikkaisiin yksityiskohtiin. Suomalaisuus näkyy etenkin tuotteiden käytännöllisissä ja funktionaalisissa ratkaisussa, kuten esimerkiksi hupparin vetoketjullisissa sivuhalkioissa tai jalustinpussin yksityiskohdissa. Mallisto laajenee koko ajan ja meillä on HoH-faneja jo useassa maassa! Instagramissa voit seurata matkaamme @houseofhorses_helsinki. Ota rohkeasti yhteyttä jos haluat tuotteitamme jälleenmyyntiin.

HEVOSET

“Aloitin ratsastuksen vasta aikuisena, ensimmäinen oma hevonen oli upea ja viisas oppimestari N.G.Cherokee, ’Elmeri’, (1.7.1997 – 7.10.2014, ruuna). Elmeri oli kisannut kouluratsastuksessa aina Inter-tasolle asti. Elmeri opetti minulle paljon ratsastuksesta ja hevosista. Hän oli karismaattinen herrasmies hevonen, jolle olen paljosta kiitollinen.

Seuraava hevoseni oli upea ukrainalainen puoliverinen Vavilon, ’Vaavi’, (17.7.2005 – 17.8.2016, ruuna). Vaavi oli herkkä, erittäin älykäs ja kuvankaunis! Hänen koulutustasonsa oli Pyhä Yrjö. Vaavi tuli minulle talvella 2014 ja opetti paljon omalla herkkyydellään ratsastuksesta ja kommunikaatiosta. Vaavi menehtyi pahaan kissing spineen ja nivelrikkoon.”

IRENE

Irene Häggkvist on vuonna 1985 syntynyt muotisuunnittelija. Hän on valmistunut Taiteiden Maisteriksi Lapin Yliopistosta sekä Milanon arvostetusta Istituto Marangonista (Master of Fashion Design). Vuonna 2009 Irene voitti Swarovskin järjestämän suunnittelukilpailun, jonka asut esiteltiin Milanossa, Pariisissa ja Lontoossa. Irenen töitä on ollut esillä mm. Italian Voguessa, Suomen ja Italian Ellessä, Haute Couture Collezionessa sekä Wallpaperissa. Omassa IreneMikaela-mallistossaan hän on käyttänyt erilaisia materiaaleja kuten puuta, poronnahkaa, poronsarvea, ruostumatonta terästä sekä Swarovskin kristalleja. Irene on suunnitellut myös korumalliston, tehnyt projekteja useille yrityksille sekä luennoinut muodista ja muodin historiasta useita vuosia.

Hoh uutiskirje

Liittymällä uutiskirjelistalle saat tietoa uusista tuotteista sekä tarjouksista nopeasti ja helposti.
Sähköpostiosoite
Etunimi
Sukunimi
Secure and Spam free...