HoH - newsletter

Subscribe to our newsletter and be the first one to know about our newest products, upcoming events and much more!


Liittymällä uutiskirjelistallemme saat ensimmäisten joukossa tietoa mm. uusista tuotteistamme, tapahtumista sekä tarjouksista nopeasti ja helposti!

Kiitos! Thank you!
Sähköpostiosoite
Etunimi
Sukunimi
Secure and Spam free...
Tarina - House of Horses Helsinki
4354
page-template-default,page,page-id-4354,eltd-core-1.0.3,woocommerce-no-js,yith-wcan-free,ajax_leftright,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.16, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
ALKU

Mistä kaikki lähti?

 

 

Brändin perustaja muotisuunnittelija Irene Häggkvist innostui ratsastuksesta aikuisiällä ja pääsi näin tutustumaan kunnolla hevos- ja tallimaailmaan. Hän kiinnitti heti huomiota yhteen asiaan: ratsastajat kulkivat usein kovin tummissa vaatteissa, pääsääntöisesti vaatteet noudattivat samaa tyylisuuntaa ja olivat hyvin teknisiä ja jopa tylsiä. Mistään ei myöskään löytynyt hevostarvike ja -vaatebrändiä, jonka suunnittelu olisi ollut suomalaista alkuperää. Vaatteet olivat kaikki puhtaasti ratsastukseen suunniteltuja ja tarkoitettu käytettäväksi vain suorituksen aikana tai tallilla.

 

 

Irene sai idean suunnitella positiivisella energialla varustetun merkin ja malliston, joka poikkeaisi muista värimaailmaltaan, olisi käytännöllinen ratsastukseen mutta silti hyvin trendikäs sekä ihanan mukava päällä! Syntyi merkki House of Horses Helsinki ™, joka perustettiin vuonna 2016.

 

 

Vaikka inspiraatio tuotteisiin lähtikin ratsastusmaailmasta, vaatteemme sopivat täydellisesti mihin tahansa muuhunkin urheiluun sekä vapaa-aikaan!

 

 

Irene on opiskellut muotia mm. Milanossa Italiassa, josta hän saakin inspiraationsa erilaisiin väreihin ja muodikkaisiin yksityiskohtiin. Rakastamme etenkin vaaleanpunaista ja pinkkiä, emmekä pelkää käyttää tuotteissamme muitakaan kirkkaita ja pirteitä värejä! Suomalaisuus näkyy etenkin tuotteiden käytännöllisissä ja funktionaalisissa ratkaisussa. Mukavuus on edelleen kaiken perusta. Meille on erityisen tärkeää, että jokainen tuotteemme on suunniteltu ja kehitetty alusta alkaen Suomessa. Showroomimme, toimistomme ja varastomme sijaitsee Helsingissä.

 

Brändillemme on myönnetty Design From Finland -merkki.

 

Jokaisella meistä on se lempi huppari tai vaate, jonka haluaa aina mieluiten laittaa päälle koska siinä on vain niin ihana, mukava ja kotoisa olla. HoH:in pyrkimys on olla juuri sinun lempi vaatteesi!

 

 

Mallistomme laajenee ja kehitämme tuotteitamme jatkuvasti ympäri vuoden. Meillä on niin sanottu ”on-going”-mallisto, eli emme uusi tuotteitamme joka sesonki. Näin tyylimme pysyy koko ajan nuorekkaana ja raikkaana. Rakastamme ihania asiakkaitamme ja kuuntelemme heidän palautteitaan tarkasti. Bestsellerimme pysyvät valikoimissamme pidempään. Vaikka jokainen tuotteemme on uniikki ja ainutlaatuinen ripauksella huippumuotia, haluamme pitää hinnat kohtuullisina ja tuotteet kaikille saatavilla.

 

 

Meillä on tällä hetkellä jälleenmyyjiä yli 13 eri maassa Euroopasta Australiaan saakka.

 

 

Osallistumme usein myös erilaisiin tapahtumiin, messuille ja Pop-Up:eihin Suomessa ja ulkomailla. Upeat ständimme kukkaseinineen ja kauniine sisustuselementteineen ovat aina saavuttaneet suurta ihastusta!

 

 

Voit seurata matkaamme ja HoH-tyttöjä ympäri maailmaa myös Instagramissa @houseofhorses_helsinki, Twitterissä @HoH_Helsinki sekä hashtageilla

#houseofhorses #horsegirlandproudofit

 

SUUNNITTELIJA

 

Irene Mikaela Häggkvist on vuonna 1985 syntynyt suomalainen muotisuunnittelija. Hän on valmistunut Taiteiden Maisteriksi Lapin Yliopistosta sekä Milanon arvostetusta Istituto Marangonista (Master of Fashion Design). Vuonna 2009 Irene on voittanut Swarovskin järjestämän suunnittelukilpailun, jonka asut esiteltiin Milanossa, Pariisissa sekä Lontoossa. Irenen töitä on ollut esillä mm. Italian Voguessa, Suomen ja Italian Ellessä, Haute Couture Collezionessa sekä Wallpaperissa. Hän on suunnitellut myös korumalliston, tehnyt erilaisia projekteja useille yrityksille sekä luennoinut muodista ja muodin historiasta jo useiden vuosien ajan.

 

Irene itse aloitti ratsastuksen vasta aikuisiällä. Hänen omat hevosensa upea ja viisas oppimestari N.G. Cherokee ”Elmeri” sekä ukrainalainen puoliverinen Vavilon ”Vaavi” opettivat hänelle hurjasti ratsastuksesta ja koko hevosmaailmasta. Ensimmäinen hevonen Elmeri oli kisannut kouluratsastuksessakin aina Inter-tasolle asti.

 

”Elmeri oli karismaattinen herrasmieshevonen, jolle olen paljosta kiitollinen. Vaavi oli herkkä, erittäin älykäs ja kuvankaunis!”

 

Irenen henkilökohtaiset kokemukset ja koulutukset ratsastuksesta sekä huippumuodista tekevät tuotteistamme ainutlaatuisia, erityisiä ja tarkkaan harkittuja.

HoH - newsletter

Subscribe to our newsletter and be the first one to know about our newest products, upcoming events and much more!


Liittymällä uutiskirjelistallemme saat ensimmäisten joukossa tietoa mm. uusista tuotteistamme, tapahtumista sekä tarjouksista nopeasti ja helposti!

Kiitos! Thank you!
Sähköpostiosoite
Etunimi
Sukunimi
Secure and Spam free...