4
product-template-default,single,single-product,postid-4115,theme-borderland,eltd-core-1.1.3,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,borderland-child-child-theme-ver-1.1,borderland-theme-ver-2.2,smooth_scroll,grid_1300, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on, vertical_menu_with_scroll,columns-4,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

HOH TEDDY BEAR HOODIE

98

Description

UUSI ERÄ SAAPUU JOULUKUUSSA!

 

ENNAKKOTILATTAVISSA!

 

 

 

Trendikkäässä hupparissa on teddykangasta käsissä, rinnassa sekä selässä ja sisällä siinä on puuvillavuori, joka tuntuu mukavalta myös ihoa vasten eikä kutita. Hupparin etupuolella vasemmasta rinnasta löytyy House of Horses Helsinki-logo ja selästä kirjailtu ”HOUSE OF HORSES HELSINKI”-teksti. Hihoista löytyy reijät peukaloille, joten kätesi pysyvät lämpiminä myös tallilla, ulkona ja urheillessa! Pidempi takaosa suojaa myös selkää. Vaaleanpunaiset yksityiskohdat, edessä tuplavetoketju sekä kaksi vetoketjullista taskua.

 

 

Koot: XS-XL

 

 

Materiaali: polyester-fleece, puuvilla-/trikoovuori

 

 

Pesuohjeet: 30 asteen hellävarainen konepesu nurinpäin vetoketjut suljettuna

Clear
Kuvaus

UUSI ERÄ SAAPUU JOULUKUUSSA!

 

ENNAKKOTILATTAVISSA!

 

Trendikkäässä hupparissa on teddy kangasta käsissä, rinnassa sekä selässä ja sisällä siinä on puuvillavuori, joka tuntuu mukavalta myös ihoa vasten eikä kutita. Hupparin etupuolella vasemmasta rinnasta löytyy House of Horses -logo ja selästä kirjailtu ”HOUSE OF HORSES HELSINKI”-teksti. Hihoista löytyy reijät peukaloille, joten kätesi pysyvät lämpiminä myös tallilla, ulkona ja urheillessa! Pidempi takaosa suojaa myös selkää. Vaaleanpunaiset yksityiskohdat, edessä tuplavetoketju sekä kaksi vetoketjullista taskua.

 

 

Koot: XS-XL

 

 

Materiaali: polyester-fleece, puuvilla-/trikoovuori

 

 

Pesuohjeet: 30 asteen hellävarainen konepesu nurinpäin vetoketjut suljettuna

Lisätiedot
koko

L, M, S, XL, XS

Brand